Cota zilei la Baumbet – 02.10.2018

Dupa o perioada in care am stat bine la cota zilei, continuam si ziua de astazi in acelasi stil, alegand de aceasta data o partida din etapa cu numarul 2 a grupelor Ligii Campionilor, selectand meciul dintre AEK si Benfica, ce va incepe la ora 22:00 si se va disputa pe Olympic Stadium, avandu-l la centru pe israelianul Grinfeld.

AEK vine dupa o victorie frumoasa in ultima partida disputata, la scor de neprezentare, in fata celor de la OFI Crete, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-3. Echipa a fost invinsa de PAOK ultima data, in deplasare, cu scorul de 2-0, iar la debutul in grupele Ligii Campionilor echipa a pierdut cu cei de la Ajax, tot in deplasare, scor 3-0.

Benfica pleaca favorita la castigarea partidei de astazi, avand un lot mai valoros si cu mai multa experienta la un astfel de nivel. Echipa vine dupa o remiza surprinzatoare in ultima partida de campionat, in fata celor de la Chaves, in deplasare, scor 2-2. Ultima victorie a echipei a venit pe teren propriu, in fata celor de la Aves, scor 2-0.

Pronostic: X pauza @ 2.14

Ma astept la un joc inchis in prima parte a meciului, deoarece grecii sunt recunoscuti pentru un astfel de joc. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]