Cota zilei la Baumbet – 03.08.2018

Ziua de astazi ne rezerva cateva partide interesante din fotbal, deoarece se vor disputa cateva partide din diferite campionate, avand de unde alege cota zilei. Partida selectata pentru cota zilei este Waasland Beveren – St. Liege, meci din etapa cu numarul 2 a campionatului Belgiei.

Waasland-Beveren vine dupa o remiza in prima partida disputata in acest sezon, in fata celor de la Waregem, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-2. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la KV Mechelen, intr-o partida amicala, incheiata cu scorul de 3-0. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Cercle Brugge, scor 1-2.

St. Liege vine dupa o victorie in prima partida disputata in actualul sezon, in fata celor de la Gent, echipa reusind sa se impuna pe teren propriu, scor 3-2. De atunci au mai disputat o partida in fata celor de la Leuven, amicala, echipa reusind sa se impuna cu 0-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Club Brugge, in Supercupa, echipa pierzand la limita, cu 2-1.

Pronostic: GG @ 1.71
Ultimele 3 partide directe dintre cele doua formatii s-au terminat cu goluri inscrise de ambele echipe, toate terminandu-se cu acelasi scor, 3-1, St Liege impunandu-se de doua ori. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]