Cota zilei la Baumbet – 03.10.2018

Continuam si astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 2 a grupelor Ligii Campionilor, alegand meciul dintre FC Porto si Galatasaray, ce va incepe la ora 22:00.

Porto vine dupa doua victorii consecutive in campionat, una in fata celor de la Tondela, pe teren propriu, scor 1-0, si una in deplasare, in fata celor de la Setubal, meci incheiat cu scorul de 0-2. Echipa a castigat 3 din ultimele 5 partide disputate, iar la debutul in grupele Ligii Campionilor echipa a remizat cu cei de la Schalke, pe teren propriu, scor 1-1.

Galatasaray vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Erzurum BB, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit intr-o partida disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-0, in fata celor de la Akhisar Belediye. Echipa a facut spectacol la prima partida din grupe, in fata celor de la Lok. Moscova, scor 3-0.

Pronostic: GG @ 2.00

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]