Cota zilei la Baumbet – 04.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, chiar daca oferta este mai slaba si nu prea avem de unde alege cine stie ce partide, selectand o partida din ligile inferioare ale Angliei: Boreham – Chesterfield, meci ce va incepe la ora 21:45.

Boreham ocupa pozitia cu numarul 12 in clasament, cu 12 puncte adunate dupa 8 partide disputate, echipa acumuland 3 victorii, 3 remize si doua infrangeri, avand golaveraj 7-8. Echipa vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Braintree, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Maidstone, in deplasare, scor 1-2.

Chesterfield ocupa pozitia 16 in clasament, cu 9 puncte acumulate dupa 8 partide disputate, echipa acumuland 3 victorii si 5 infrangeri, avand golaveraj 9-9. Echipa vine dupa 5 infrangeri consecutive, dupa un start bun de sezon, in care a reusit sa castige primele 3 meciuri. Au fost invinsi de cei de la Leyton, Hartlepool, Barnet, Salford si Barrow.

Pronostic: 1 @ 2.00
Mergem astazi pe mana formatiei gazda, ce traverseaza o perioada mai buna si se poate impune. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]