Cota zilei la Baumbet – 05.07.2018

Continuam si astazi cu Cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, unde am gasit un nou pronostic interesant pentru o partida din tenis, pronostic de care trebuie sa profitam, avand o cota frumusica.

De Minaur ocupa pozitia 80 ATP si vine duap o victorie in prima partida disputata la Wimbledon, in fata lui Cecchinato, scor 1-3, australianul pierzand un set in tie-break. Ultima infrangere a venit in fata lui Kukushkin, la turneul de la Eastbourne, scor 2-0. Pleaca astazi cu prima sansa in fata lui Herbert, insa ii va fi foarte greu, deoarece francezul este in forma si el.

Herbert ocupa pozitia 72 ATP si vine dupa o victorie in prima partida disputata la Wimbledon, in fata lui Zverev Mischa, francezul impunandu-se categoric, cu 3-0, cu 6-4, 6-3, 6-4. Ultima infrangere a venit in fata lui Dzumhur, la turneul de la Antalya, scor 0-2. A disputat 5 partide pe iarba in acest an, acumuland 3 victorii si doua infrangeri.

Pronostic: Peste 3,5 seturi @ 1.52
Pronosticul este acelasi ca si ieri, doar ca partida difera. Ne vom baza pe jocul bun prestat de cei doi jucatori in ultima perioada, asteptand ca ambii sa castige cate un set. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]