Cota zilei la Baumbet – 05.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 4 din Danemarca. Partida selectata este cea dintre Odense si FC Copenhaga, partida disputandu-se pe Ewii Park, din Odense, ce va incepe la ora 17:00.

Odense a inceput campionatul cu o infrangere in prima etapa disputata, in fata celor de la Vendsyssel, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-2, urmand ca in etapa cu numarul 2 sa remizeze cu cei de la Sonderjyske, pe teren propriu, scor 2-2. Ultima partida disputata i-a adus o noua infrangere, echipa fiind invinsa de aceasta data de Randers, in deplasare, cu 1-0.

FC Copenhaga a inceput campionatul cu o infrangere in prima partida disputata, in fata celor de la Horsens, formatia oaspete producand o surpriza si invingand cu scorul de 1-2. In cea de a doua etapa a urmat o victorie in fata lui Hobro, in deplasare, cu 0-3, iar in cea de a treia o noua victorie, in fata lui Aalborg, scor 4-0. Echipa vine dupa o victorie mare in ultima partida disputata, in fata lui Stjarnan, pe teren propriu, scor 5-0, calificandu-se astfel mai departe in Europa League.

Pronostic: 2 @ 1.90
Odense nu arata deloc bine in acest inceput de campionat, Copenhaga reusind sa castige ultima partida directa disputata, in fata celor de la Odense, scor 1-0.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]