Cota zilei la Baumbet – 05.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 25 a campionatului din Brazilia, selectand partida dintre CSA si Londrina, meci ce va incepe la ora 02:30.

CSA ocupa pozitia cu numarul 2 in clasament, cu 40 de puncte adunate dupa 24 de partide disputate, acumuland 11 victorii, 7 remize si 6 infrangeri, avand golaveraj 31-25. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Boa, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Criciuma, in urma cu doua partide, pe teren propriu, impunandu-se cu 3-0.

Londrina ocupa pozitia 12 in clasament, cu 30 de puncte adunate dupa 24 de partide disputate, echipa acumuland 8 victorii, 6 remize si 10 infrangeri, avand golaveraj 27-28. Echipa vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Atletico GO, pe teren propriu, impunandu-se cu 4-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Fortaleza, in deplasare, scor 2-1.

Pronostic: 1 @ 1.75
CSA s-a impus in singura partida directa disputata pana in prezent, in deplasare, cu scorul de 1-2. Ma astept sa se impuna si astazi, avand un joc mai bun, mai ales pe teren propriu.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]