Cota zilei la Baumbet – 06.07.2018

Continuam si astazi cu cota zilei de la Baumbet, asa cum v-am obisnuit. Cota zilei de ieri a fost castigatoare, bazandu-ne tot pe tenis. Astazi am selectat partida dintre De Minaur si Nadal.

De Minaur ocupa pozitia 80 ATP si vine dupa doua victorii la Wimbledon in acest an. A reusit sa treaca de Cecchinato in prima partida disputata, cu 3-1, urmand sa-l invinga pe Herbert, cu acelasi scor, partida fiind disputata ieri. Ultima infrangere a australianului a venit in fata lui Kukushkin, la Eastbourne, scor 2-0. A disputat 15 partide pe iarba in acest an, reusind sa castige 13.

Nadal  ocupa prima pozitie in clasamentul ATP si vine dupa doua victorii la Wimbledon in acest an, in fata lui Sela, scor 3-0, in prima partida disputata, urmand ca ieri, sa-l invinga pe Kukushkin, cu acelasi scor. Ultima infrangere a spaniolului a venit intr-un meci demonstrativ, in fata lui Pouille, scor 0-2.

Pronostic: 0-3 @ 1.80
Avem parte de o cota foarte buna pentru ca Nadal sa se impuna in 3 seturi, chiar daca are in fata un adversar in forma pe aceasta suprafata. Pariati responsabil. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]