Cota zilei la Baumbet – 06.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida de la UEFA Nations League, selectand partida dintre Tara Galilor si Irlanda, meci ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa pe Cardiff Stadium.

Tara Galilor vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Mexic, meciul fiind unul amical, disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Echipa a fost invinsa de catre Uruguay ultima data, in urma cu doua partide, cu scorul de 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la China, impunandu-se la scor, cu scorul de 0-6, scor de tenis.

Irlanda vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la SUA, partida fiind una amicala, disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-1. Echipa a inregistrat 3 infrangeri conscutive in ultimele 5 partide disputate, una in fata celor de la Franta, scor 2-0, una in fata celor de la Turcia, scor 1-0, si una in fata celor de la Danemarca, pe teren propriu, scor 1-5.

Pronostic: 1 @ 2.15
Tara Galilor pare sa fie pregatita pentru acest meci, iar Irlanda nu a stralucit in ultimele partide disputate. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]