Cota zilei la Baumbet – 07.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, selectand o alta partida de la UEFA Nations League, turneu ce a inceput ieri. Partida selectata pentru cota zilei de astazi de la casa de pariuri Baumbet este cea dintre Lituania si Serbia, meci ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa in Lituania.

Lituania vine dupa o victorie in ultima partida disputata, fiind una amicala, in fata celor de la Sri Lanka, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-2. Echipa a suferit 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate, una in fata celor de la Polonia, scor 4-0, una in fata celor de la Iran, scor 1-0, si una in fata celor de la Estonia, scor 2-0. Lituania s-a impus in ultima partida directa cu cei de la Serbia, disputata in urma cu 9 ani si incheiata cu scorul de 2-1.

Serbia vine dupa doua infrangeri consecutive, ambele in grupele de la Campionatul Mondial din Rusia, fiind invinsa de Brazilia, cu scorul de 0-2, si de Elvetia, cu scorul de 1-2. Singura victorie a nationalei in Rusia a venit in fata celor de la Costa Rica, in prima partida disputata, impunandu-se cu scorul de 0-1. In ultima partida amicala disputata, Serbia a facut spectacol, impunandu-se cu 5-1 in fata celor de la Bolivia.

Pronostic: 2 @ 1.55
Serbia are un lot mai valoros decat cel al Lituaniei, cu jucatori ce au o experienta mai mare la nivel inalt. Ma astept ca astazi sa se impuna. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]