Cota zilei la Baumbet – 07.10.2018

Pentru cota zilei de la casa de pariuri Baumbet de astazi am ales o partida ce vine din etapa cu numarul 8 a campionatului din Olanda, Eredivisie, alegand meciul dintre Wilem II si Feyenoord, meci ce va incepe la ora 15:30 si se va disputa pe Knig Willem II Stadion.

Wilem II nu se va baza astazi pe Akkaynak si Palacios, in timp ce Ozbiliz este incert. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Graafschap, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in cupa, in fata celor de la FC Volendam, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-2. Echipa a inscris minim un gol in ultimele 7 partide disputate.

Feyenoord nu are absente pentru partida de astazi. Echipa vine dupa o victorie in campionat, in fata celor de la Vitesse, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1. In ultima partida disputata de echipa in deplasare, au reusit sa se impuna cu scorul de 0-4, in cupa, in fata celor de la Gemert. Echipa s-a impus in ultimele 6 partide directe contra celor de la Wilem II si sunt favoriti sa o faca si astazi.

Pronostic: 2 @ 1.60

Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]