Cota zilei la Baumbet – 08.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 4 a campionatului secund din Olanda, selectand partida dintre Roda si Nijmegen, meci ce va incepe la ora 21:45.

Roda vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Twente, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Almere, impunandu-se in deplasare cu scorul de 1-2. Echipa a acumulat 3 victorii si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate, pierzand si in fata celor de la Al Batin, intr-o partida amicala.

Nijmegen vine dupa doua victorii consecutive, ambele obtinute in campionat, impunandu-se in ultima partida pe teren propriu, in fata celor de la Dordrecht, cu scorul de 1-0, invingandu-i si pe cei de la Jong Utrecht, in deplasare, cu scorul de 1-2. Echipa a obtinut o remiza in prima partida disputata in actualul sezon, in fata celor de la Cambuur, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-2.

Pronostic: GG @ 1.57
Avem astazi fata in fata doua echipe foarte ofensive, ce pot crea spectacol oricand. Ma astept ca ambele formatii sa marcheze. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]