Cota zilei la Baumbet – 08.10.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 10 a campionatului secund din Franta, alegand meciul dintre Sochaux si Metz, ce va incepe la ora 21:45.

Sochaux vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Nancy, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 0-0. Echipa a inregistrat 4 infrangeri in ultimele 5 partide disputate, in fata celor de la Orleans, Lens, Sociedad si Alaves. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Beziers, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-0.

Metz vine dupa doua infrangeri consecutive in ultimele doua partide disputate, una in fata celor de la Le Havre, pe teren propriu, scor 0-1, si una in fata celor de la Paris FC, in deplasare, scor 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Beziers, intr-un meci disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 1-3. Metz s-a impus in ultimele doua partide directe cu cei de la Sochaux, o data pe teren propriu si o data in deplasare.

Pronostic: 2 DNB @ 1.61

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]