Cota zilei la Baumbet – 09.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din Liga a doua din Romania, selectand partida dintre ASU Politehnica Timisoara si FC Arges Pitesti, meci ce va incepe la ora 19:30.

Politehnica Timisoara vine dupa doua victorii consecutive in campionat, prima dintre ele pe teren propriu, in fata rivalei din Cluj, Universitatea, echipa impunandu-se la limita, cu scorul de 1-0, iar cea de a doua victorie a venit in deplasarea de la Bacau, pe Aerostar, in fata echipei locale, impunandu-se si acolo la limita, cu scorul de 1-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Energeticianul, in deplasare, cu scorul de 2-1.

FC Arges Pitesti este neinvinsa in ultimele 11 partide disputate, echipa venind dupa doua remize consecutive in ultimele doua partide disputate, una dintre ele in fata celor de la Energeticianul, pe teren propriu, scor 0-0, iar cealalta in fata celor de la Chindia Targoviste, in deplasare, scor 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Metaloglobus, pe teren propriu, impunandu-se cu 2-0.

Pronostic: PsF X @ 1.80
Cota este cam mare pentru acest pronostic, intalnindu-se doua formatii cu ambitii mari. Ma astept la un joc echilibrat, deoarece ambele formatii au prins experienta in liga a doua si stiu sa gestioneze un astfel de joc. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]