Cota zilei la Baumbet – 09.10.2018

Ziua de astazi este restransa cand vine vorba de oferta, in special la fotbal. Pentru cota zilei de la casa de pariuri Baumbet de astazi ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 3 a campionatului din Emiratele Arabe Unite, selectand partida dintre Al Wasl si Al-Ahli Dubai, meci ce va incepe la ora 18:45.

Al Wasl vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Al Dhafra, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in prima partida disputata in actualul campionat, contra celor de la Emirates Club, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a acumulat o victorie, doua remize si doua infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Al-Ahli Dubai vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, in fata celor de la Ittihad Kalba, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a fost invinsa in prima partida disputata in actualul campionat, de cei de la Al Ain, intr-un meci jucat in deplasare si incheiat cu scorul de 2-1. Echipa a acumulat doua victorii si 3 infrangeri in ultimele 5 partide disputate.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.65

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]