Cota zilei la Baumbet – 10.10.2018

La fel cum o ziceam si ieri, oferta la pariuri saptamana aceasta cand vine vorba de fotbal este foarte restransa, asa ca ne vom baza pe ce avem. Pentru cota zilei de la casa de pariuri Baumbet am ales o partida din liga a doua de fotbal a Romaniei, acolo unde Dacia Unirea Braila va primi vizita celor de la Politehnica Timisoara, intr-un meci ce va incepe la ora 15:00.

Dacia Unirea Braila se afla intr-o perioada fragila, echipa ocupand ultima pozitie in clasament, cu doar 4 puncte adunate dupa 10 partide disputate, echipa necastigand niciun meci in actualul sezon. Brailva vine dupa 3 infrangeri consecutive, in fata celor de la Energeticianul, in deplasare, scor 4-0, Chindia Targoviste, pe teren propriu, scor 0-1, si Dinamo Bucuresti, in cupa, pe teren propriu, scor 1-3. Ultimul rezultat pozitiv scos de echipa a venit in fata celor de la Metaloglobus, in deplasare, scor 2-2.

Politehnica Timisoara vine dupa o victorie la limita obtinuta in ultima partida disputata, pe teren propriu, in fata celor de la Farul Constanta, meci incheiat cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in cupa, in fata celor de la Sepsi, la loviturile de departajare, scorul in timpul regulamentar fiind 1-1. Ultima infrangere a echipei in campionat a venit in fata celor de la Petrolul Ploiesti, in deplasare, scor 2-0.

Pronostic: GG @ 1.62

[button color=’orange’ size=’bigger’ align=’center’ width=’full’ link=’/betfair’ target=’_blan’]PARIAZA ACUM[/button]