Cota zilei la Baumbet – 11.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde am selectat o partida din prima etapa a noului sezon din Franta, din Ligue 1, partida selectata fiind cea dintre Nantes si Monaco, meci ce va incepe la ora 18:00 si nu are o favorita certa la victorie.

Nantes vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Brighton, o formatie din Anglia, formatia franceza fiind invinsa cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Vitre, intr-un meci amical, scor 1-2. Ultima victorie a lui Nantes in fata celor de la Monaco a venit in ultima partida disputata pe teren propriu, reusind sa-i invinga cu scorul de 2-1.

Monaco vine dupa doua infrangeri consecutive, una dintre ele intr-un meci amical, disputat in fata celor de la Hamburger SV, o formatie din Germania, Monaco fiind invinsa cu scorul de 3-1. O alta infrangere a venit in fata celor de la PSG, fiind invinsi cu scorul de 4-0, in Supercupa Frantei. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Cercle Brugge, scor 2-3.

Pronostic: GG @ 1.87
Fiind inceput de sezon ma astept ca astazi sa vad ambele formatii inscriind, de aceea am selectat acest pronostic. Monaco primeste goluri multe in ultimele partide. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]