Cota zilei la Baumbet – 11.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida de la UEFA Nations League, selectand meciul dintre Moldova si Belarus, ce va incepe la ora 21:00 si se va disputa la Chisinau.

Moldova vine dupa o infrangere la partida de debut in acest turneu, in fata celor de la Luxemburg, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 4-0. Ultimul rezultat pozitiv scos de formatia moldoveana a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Armenia, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-0.

Belarus vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in ultima partida disputata, la partida de debut in UEFA Nations League, in fata celor de la San Marino, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 5-0. Formatia pleaca cu prima sansa la victorie in partida de astazi. Ultima infrangere a celor de la Belarus a venit in fata celor de la Finlanda, in deplasare, cu scorul de 2-0.

Pronostic: PsF X @ 1.55
Mergem astazi pe un pronostic logic, deoarece Moldova se va apara in fata unei formatii mai superioare, sperand la rezultate bune scoase cu cei de la San Marino. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]