Cota zilei la Baumbet – 13.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 4 a campionatului din Cehia, meci ce va incheia totodata aceasta etapa. Partida selectata este cea dintre Bohemians 1905 si Ostrava, meci ce va incepe la ora 19:00.

Bohemians 1905 vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Dukla Praga, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-1. In prima etapa din campionat echipa a reusit sa castige cu scorul de 2-1 in fata celor de la Slovacko, scor 2-1. In etapa cu numarul 2 echipa a fost invinsa de cei de la Pribram, in deplasare, scor 4-2.

Ostrava vine dupa o victorie in ultima partida disputata in campionat, in fata celor de la Pribram, pe teren propriu, scor 3-0. In etapa cu numarul 2 echipa a fost invinsa de cei de la Slovacko, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-1. In prima etapa din campionat, echipa a reusit sa o invinga pe cei de la Jablonec, scor 1-0.

Pronostic: X @ 3.10

Astazi vad o partida foarte echilibrata intre cele doua formatii, fiind inceput de sezon si tacticile nu sunt prea bine puse la punct. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]