Cota zilei la Baumbet – 13.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida de hochei, ce vine din campionatu Rusiei: KHL, selectand partida dintre CSKA Moscova si Cherepovets, meci ce va incepe la ora 19:30 si se va disputa la Moscova.

CSKA Moscova vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Yaroslavl, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-3. Echipa a castigat ultimele doua partide disputate in deplasare, in fata celor de la Dynamo Moscow si Magnitogorsk. Echipa a primit minim un gol in ultimele 4 partide disputate.

Cherepovets vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Slovan Bratislava, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Dinamo Riga, tot in deplasare, impunandu-se dupa prelungiri, cu scorul de 2-3. Cherepovets a castigat ultima partida directa, disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-4.

Pronostic: 1 @ 1.39
Mergem astazi pe mana formatiei gazda, ce pleaca favorita la victorie, avand un lot mai valoros si experimentat. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]