Cota zilei la Baumbet – 14.07.2018

Continuam si astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, unde ne vom baza pe o partida din fotbal de aceasta data, din campionatul Suedez: Goteborg – Orebro.

Goteborg  ocupa pozitia 12 in clasament, cu 13 puncte adunate dupa 12 partide disputate, acumuland 4 victorii, o remiza si 7 infrangeri. Echipa are golaveraj 13-20. Vine dupa 3 infrangeri consecutive in campionat, in fata lui Kalmar, Sundsvall si Djugarden. Ultimul rezultat pozitiv in campionat a fost o remiza, in fata lui Elfsborg, scor 1-1.

Orebro ocupa pozitia 7 in clasament, cu 19 puncte adunate dupa 12 partide disputate, acumuland 5 victorii, 4 remize si 3 infrangeri. Echipa are golaveraj 17-14. Vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata lui Elfsborg, pe teren propriu, scor 1-2. Ultima victorie a echipei in campionat a venit in fata lui Kalmar, pe teren propriu, scor 2-1.

Pronostic: GG @ 1.67
Goteborg nu are un golaveraj chiar asa bun in acest sezon, insa joaca destul de bine pe teren propriu, de aceea cred ca vor marca astazi, insa si oaspetii ar trebui sa o faca. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]