Cota zilei la Baumbet – 14.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, meci ce va incepe la ora 20:30 si se va disputa in Rusia. Partida selectata este cea dintre Sp. Moscova si PAOK.

Sp. Moscova vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Anzhi, pe teren propriu, echipa reusind sa se impuna cu scorul de 1-0. Ultima infrangere a echipei a venit in partida tur a dublei cu PAOK, cand au fost invinsi cu scorul de 3-2. In campionat echipa este neinvinsa in cele 3 partide disputate, ramanand o candidata serioasa la castigarea titlului.

PAOK nu a mai disputat nicio partida de la partida tur disputata in fata celor de la Sp. Moscova, cand au reusit sa-i invinga cu 3-2, dupa ce au fost condusi cu 2-0, toate golurile fiind marcate in prima repriza. Echipa a trecut in turul precedent al calificarilor pentru UEFA Champions League de cei de la FC Basel, cu o dubla victorie: 2-1 si 0-3. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Antwerp, intr-un meci amical, scor 3-1.

Pronostic: 2 se califica @ 2.00
O victorie cu scorul de 1-0 astazi ar duce-o pe Sp. Moscova mai departe in competitie, insa cei de la PAOK se pot apara bine, de aceea ma astept sa se califice mai departe. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]