Cota zilei la Baumbet – 15.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din tenis, de la turneul din Cincinnati (SUA), oferta din fotbal fiind prea slaba astazi pentru a putea selecta vreun meci.

Djokovic ocupa in prezent pozitia 10 ATP si vine dupa o victorie in prima partida disputata la acest turneu, in fata lui Johnson, reusind sa-l invinga in minimum de seturi, scor 2-0. Ultima infrangere a sarbului a venit in fata lui Tsitsipas, la Toronto, in Canada, scor 2-1. Sarbul are in palmares un nou titlu de Grand Slam, obtinut in acest an, la Wimbledon.

Mannarino ocupa in prezent pozitia 28 ATP si vine dupa o victorie in prima partida disputata la Cincinnati, in fata lui Cecchinato, reusind sa se impuna la limita, cu 2-1. Francezul a suferit doua infrangeri consecutive, una in Mexic iar cealalta in Toronto. De notat este faptul ca francezul nu a castigat niciun set in partidele cu Djokovic, din 3 disputate pana in prezent.

Pronostic: 2-0 @ 1.45
Sarbul pleaca cu prima sansa la victorie astazi, insa cum francezul nu a reusit sa-i fure vreun set pana in prezent, nu ma astept sa o faca nici astazi, mai ales ca Djokovic se afla in mare forma. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]