Cota zilei la Baumbet – 15.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 7 a campionatului din Belgia, selectand partida dintre Genk si Anderlecht, meci ce va incepe la ora 21:30.

Genk vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Kortrijk, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 3-3, dupa un meci plin de spectacol. Ultima victorie a echipei a venit in Europa League, in fata celor de la Brondby, impunandu-se in deplasare cu scorul de 2-4, asigurandu-si astfel calificarea in grupele competitiei. Ultimele 5 partide disputate de cei de la Genk s-au terminat cu ambele formatii inscriind.

Anderlecht vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Antwerp, partida fiind disputata pe teren propriu si  incheiata cu scorul de 1-1. Echipa a fost invinsa de Club Brugge in urma cu doua etape, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Mouscron, scor 2-0.

Pronostic: GG @ 1.57
Mergem astazi pe un pronostic realist, deoarece se intalnesc doua formatii ofensive, ce pot inscrie minim un gol. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]