Cota zilei la Baumbet – 16.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la Baumbet, unde ne vom baza pe o partida din calificarile pentru competitia UEFA Europa League. Partida selectata este cea dintre Craiova si RB Leipzig, meci in care formatia oaspete pleaca fara nicio exceptie favorita la victorie.

Craiova pare sa aiba un moral bun pentru aceasta partida, venind dupa o victorie in ultima partida disputata, in fata celor de la Dunarea Calarasi, o echipa nou-promovata in Liga 1, reusind sa se impuna cu scorul de 1-3. Ultima infrangere a echipei a venit in partida tur, cand au fost invinsi cu scorul de 3-1, oltenii pastrand o farama de speranta la calificarea mai departe, gratie golului inscris in prelungirile partidei.

RB Leipzig nu a mai disputat nicio partida de la partida tur cu Craiova, cand au reusit sa se impuna cu scorul de 3-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Huddersfield, intr-un meci amical, incheiat cu scorul de 3-1. Echipa s-a calificat mai departe in competitie dupa ce au trecut de cei de la Hacken.

Pronostic: 2 @ 1.45
RB Leipzig 
are un lot mult mai valoros si cu experienta mult mai mare, evoluand intr-un campionat extrem de bine cotat, unul dintre cele mai mari ale lumii, Bundesliga, de aceea ma astept sa faca si astazi spectacol cu formatia romaneasca. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]