Cota zilei la Baumbet – 17.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, bazandu-ne de aceasta data pe tenis, sportul care ne-a adus profit frumos in ultima perioada.

Harrison ocupa pozitia 55 ATP si vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, la Wimbledon, in fata lui Mannarino, americanul neavand nicio sansa in fata francezului, pierzand rapid, cu 3-0. Ultima victorie a jucatorului a venit in fata lui Carballes Baena, tot la Wimbledon, scor 3-0. Pleaca astazi cu prima sansa la victorie, participand la un turneu american.

Mahut ocupa pozitia 134 ATP, scazand considerabil in ultima perioada, si vine dupa o infangere in ultima partida disputata, la Wimbledon, in fata lui Garin Ch., scor 2-1, ultima victorie venind la acelasi turneu, in fata lui Galan Riveros, scor 1-2. A disputat 3 partide pe iarba in acest sezon, pierzand doua dintre ele.

Pronostic: 1 @ 1.85
Mergem astazi pe mana americanului, care arata mai bine decat adversarul de astazi, participand si la un turneu american. Ultima partida directa a fost castigata de el, la Australian Open, in 2017, scor 3-0.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]