Cota zilei la Baumbet – 17.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din campionatul Irlandei, selectand meciul dintre Bray si Dundalk, meci in care formatia oaspete pleaca favorita la castigarea partidei.

Bray vine dupa o infrangere in Cupa din Irlanda, remizand in timpul regulamentar, scor 1-1, in fata celor de la Finn Harps, fiind invinsi insa in prelungiri, cu 1-3. Echipa a pierdut ultimele 3 partide disputate in campionat, una in fata celor de la Bohemians, scor 6-0, una in fata celor de la Cork City, scor 1-3, si una in fata celor de la St. Patricks, scor 3-0. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Sligo Rovers, scor 2-1.

Dundalk vine dupa o victorie in ultima partida disputata, tot in cupa, in fata celor de la Cobh Ramblers, impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 3-0. Echipa a fost invinsa in partida tur din cupa, insa s-au calificat mai departe. Au fost eliminati din Europa League de cei de la AEK, scor general 4-0. Ultima victorie in campionat a venit in fata celor de la Bohemians, scor 2-0.

Pronostic: Peste 3,5 goluri @ 1.55
Dundalk se afla in prezent pe pozitia a doua in clasament, la 2 puncte de liderul Cork, insa are doua partide mai putin disputate, de aceea cu o victorie astazi ar urca din nou pe prima pozitie. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]