Cota zilei la Baumbet – 17.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 9 a campionatului din Danemarca, selectand partida dintre Aalborg si Vejle, meci ce va incepe la ora 20:00.

Aalborg ocupa pozitia 5 in clasament, cu 14 puncte adunate dupa 8 partide disputate, acumuland 4 victorii, doua remize si doua infrangeri, echipa avand golaveraj 7-8. Aalborg vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Randers, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 2-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Esbjerg, pe teren propriu, scor 0-1.

Vejle ocupa pozitia 12 in clasament, cu 7 puncte adunate dupa 8 partide disputate, echipa acumuland o victorie, 4 remize si 3 infrangeri, avand golaveraj 7-11. Vejle vine dupa o victorie in cupa, in fata celor de la Frem, partida fiind disputata in deplasare si castigata dupa prelungiri. Echipa a remizat in ultima partida de campionat, in fata celor de la Horsens, in deplasare, scor 0-0.

Pronostic: X pauza @ 2.14
Ma astept la o partida echilibrata in prima repriza, deoarece Vejle are nevoie de puncte si cu siguranta n-o sa permita adversarului prea multe atacuri. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]