Cota zilei la Baumbet – 18.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o alta partida din Premier League ce se va disputa astazi, selectand partida dintre Tottenham si Fulham, meci ce va incepe la ora 17:00 si o are ca favorita, evident, pe Tottenham.

Tottenham vine dupa o victorie frumoasa obtinuta in prima partida disputata in Premier League in acest sezon, la limita, in fata celor de la Newcastle, o formatie ce se afla de doua sezoane in prima liga engleza, impunandu-se la limita, cu 1-2. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Girona, in ultima partida amicala disputata, fiind invinsi cu scorul de 4-1. Tottenham s-a impus in ultima partida directa, cu 0-3.

Fulham este o nou-promovata ce cu siguranta va avea nevoie de cateva etape de acomodare in Premier League, formatia fiind invinsa in prima partida disputata in campionat in acest sezon, in fata celor de la Crystal Palace, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 0-2. Ultimul rezultat pozitiv scos de Fulham a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Celta Vigo, scor 2-2.

Pronostic: 1 & 2+ @ 1.44
Mergem astazi pe un pronostic realist, bazandu-ma in special pe forta ofensiva a celor de la Tottenham pe teren propriu. Mult succes tuturor si pariati responsabil!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]