Cota zilei la Baumbet – 18.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o alta partida din prima etapa a grupelor din UEFA Champions League, selectand partida dintre Schalke si FC Porto, meci ce va incepe la ora 22:00.

Schalke nu traverseaza deloc cea mai buna perioada, echipa venind dupa 3 infrangeri consecutive in primele 3 partide disputate in campionat, in fata celor de la Monchengladbach, in deplasare, scor 2-1, Hertha, pe teren propriu, scor 0-2, si Wolfsburg, in deplasare, scor 2-1. Ultima victorie a echipei a venit in Cupa Germaniei, in fata celor de la Schweinfurt, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-2.

FC Porto vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in cupa, in fata celor de la Chaves, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Moreirense, in campionat, tot pe teren propriu, scor 3-0. Ultima infrangere in campionat a echipei a venit in fata celor de la Guimaraes, in urma cu 3 partide disputate, scor final 2-3.

Pronostic: PsF X @ 1.60
Mergem astazi pe un pronostic realist, deoarece o vad pe Schalke aparandu-se, netraversand o perioada foarte buna, asa ca sper sa vedem egalitate fie la pauza, fie la final.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]