Cota zilei la Baumbet – 20.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, unde ne vom baza pe o noua partida din tenis, tot de la Bucharest Open.

Wang ocupa pozitia 84 WTA si vine dupa doua victorii consecutive la acest turneu, fara sa piarda set, in fata lui Bulgaru si Parmentier. Ultima infrangere a chinezei a venit in fata lui Lukas, la Budapesta, pe zgura, scor 2-1. Jucatoarea din China a castigat doar 3 din ultimele 10 partide disputate, zgura nefiind suprafata ei favorita.

Buzarnescu ocupa pozitia 25 WTA si vine dupa doua victorii consecutive la acest turneu, ambele fara set pierdut, in fata lui Kovinic si Zidansek si ramane principala favorita la castigarea acestui turneu. Ultima infrangere a romancei a venit in fata lui Pliskova, la Wimbledon, scor 2-1. Dupa cum bine stiti, Buzarnescu are un an excelent, reusind sa invinga adversare de top 10 mondial, de aceea nu ar trebui sa avem emotii astazi pentru victoria sa.

Pronostic: 0-2 @ 1.54
Buzarnescu pare sa poata inchide rapid meciul daca castiga primul set, de aceea ma astept ca ea sa nu piarda set nici astazi. Cele doua nu s-au mai intalnit pana in prezent, insa la prima vedere, Wang nu pare sa aiba vreo sansa atata timp cat zgura nu o atrage.  Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]