Cota zilei la Baumbet – 20.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din prima liga Irlandeza de fotbal, selectand partida dintre Sligo Rovers si Dundalk, meci ce va incepe la ora 21:45.

Sligo Rovers ocupa in prezent pozitia 8 in clasament, cu 32 de puncte adunate dupa 28 de partide disputate, acumuland 9 victorii, 5 remize si 14 infrangeri, avand golaveraj 30-37, aflandu-se in prezent la 8 puncte de primul loc retrogradabil. Echipa vine dupa o victorie in ultima partida disputata in campionat, in fata celor de la Limerick, in deplasare, scor 1-3.

Dundalk ocupa in prezent prima pozitie in clasament, cu 67 de puncte adunate dupa 27 de partide disputate, acumuland 21 de victorii, 4 remize si doua infrangeri, avand golaveraj 68-13, cel mai bun din campionat. Echipa nu are voie sa faca un pas gresit astazi, deoarece Cork City se afla in spatele lor, putand oricand sa-i fure titlul din maini. Echipa vine dupa o victorie in ultima partida disputata, scor 1-3, in fata celor de la Bray.

Pronostic: 2&2+ @ 1.55
Dundalk este favorita clara la castigarea partidei de astazi, iar un pas gresit facut astazi ar fi un dezastru. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]