Cota zilei la Baumbet – 21.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza de aceasta data pe o partida din tenis, din circuitul ATP, ce vine de la turneul din Winston-Salem (USA), selectand partida dintre Medvedev si De Minaur, meci ce va incepe la ora 17:00.

Medvedev ocupa in prezent pozitia cu numarul 57 in clasamentul ATP. Vine dupa o victorie in prima partida disputata la acest turneu, in fata lui Basic, un jucator si Bosnia, impunandu-se cu scorul de 0-2. Ultima infrangere a rusului a venit in fata lui Coric, la Cincinnati, fiind invins cu scorul de 2-0. Medvedev s-a impus in singura partida directa, disputata la Australian Open in acest an, scor 2-1.

De Minaur ocupa in prezent pozitia cu numarul 43 in clasamentul ATP si vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, la Washington, in finala, fiind invins de Zverev, cu scorul de 2-0, avand un parcurs excelent, in care a reusit sa elimine jucatori precum Chung, Rublev, Johnson etc.

Pronostic: 2 @ 1.95

De Minaur este vazut ca avand a doua sansa in aceasta partida, insa dupa cum joaca in ultimul timp ma astept sa nu aiba astazi probleme cu rusul Medvedev. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]