Cota zilei la Baumbet – 21.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din prima liga de fotbal franceza, selectand meciul dintre Monaco si Nimes, meci ce va incepe la ora 21:45 si se va disputa pe Stade Louis II.

Monaco vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in UEFA Champions League, la debutul in grupe, echipa fiind invinsa de Atletico Madrid, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, dupa ce echipa a condus. Monaco nu se simte prea bine nici in campionat, in ultimele 4 partide disputate acumuland doua remize, cu Toulouse si Lille, si doua infrangeri, cu Marseille si Bordeaux. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Nantes, in deplasare, scor 1-3.

Nimes vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Bordeaux, meciul fiind disputat in deplasare si incheiat cu scorul de 3-3. Echipa a suferit doua infrangeri consecutive in ultiemle 3 partide disputate, in fata celor de la PSG si Toulouse, ultima victorie a echipei venind in fata celor de la Marseille, in urma cu 4 partide, cand au reusit sa se impuna cu 3-1.

Pronostic: 1 @ 1.64
Este timpul ca si Monaco sa arate ca mai stie fotbal, iar astazi cred ca e si momentul, deoarece intalneste o echipe nou-promovata. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]