Cota zilei la Baumbet – 22.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din campionatul danez, abia inceput. Astazi se vor disputa partide din etapa a doua, noi selectand partida dintre Aarhus si Nordsjaelland, doua formatii ofensive ce ne ofera o partida imprevizibila.

Aarhus vine dupa o remiza in prima partida disputata, in fata unei echipe favorite la castigarea campionatului, este vorba de Midtjylland. Partida a fost disputata in deplasare si incheiata cu scorul 0-0. Echipa a disputat doua partide amicale in perioada de pregatire, pierzand in fata celor de la Midtjylland, scor 1-3, si remizand cu cei de la Djugarden, scor 2-2. Ultima victorie a echipei a venit in fata lui Sonderjyske, campionatul trecut, scor 0-2.

Nordsjaelland vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in cupele europene, in fata celor de la Cliftonville, o echipa irlandeza. Calificarea a fost obtinuta datorita rezultatului din tur, cand s-au impus in deplasare cu 0-1, urmand sa castige partida de pe teren propriu cu 2-1. Au inceput campionatul cu o remiza, in fata celor de la Esbjerg, pe teren propriu, scorul fiind 1-1.

Pronostic: GG @ 1.70
O noua partida in care avem pronosticul principal GG, acolo unde ma astept ca cele doua formatii sa inscrie minim un gol, fiind formatii ofensive. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”big