Cota zilei la Baumbet – 22.09.2018

Avem suficiente partide in Premier League astazi pentru a selecta una dintre ele pentru cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, asa ca am ales partida dintre Cardiff si Manchester City, meci ce va incepe la ora 17:00.

Cardiff vine dupa 2 infrangeri consecutive in Premier League, in fata celor de la Chelsea, Arsenal si o infrangere in Cupa, in fata celor de la Norwich, fiind o echipa nou-promovata la inceputul acestui sezon, avand nevoie de timp pentru a se acomoda la un asemenea nivel de joc. Echipa a scos doua remize consecutive in campionat, in fata celor de la Huddersfield si Newcastle, ambele incheiate cu scorul de 0-0.

Manchester City vine dupa un esec in ultima partida disputata, in UEFA Champions League, in fata celor de la Lyon, in partida de debut in grupele competitiei, fiind invinsa pe teren propriu cu scorul de 1-2, dupa ce a fost condusa cu 0-2. Echipa a reusit sa castige ultimele doua partide din Premier League, in fata celor de la Fulham si Newcastle, ambele fiind disputate pe teren propriu si incheiate cu scorurile de 3-0, respectiv 2-1.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.75
Dupa esecul suferit in UEFA Champions League, ma astept ca City sa nu aiba cel mai bun moral pentru aceasta partida. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]