Cota zilei la Baumbet – 23.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din play-off-ul UEFA Europa League, selectand partida dintre Malmo FF si Midtjylland, meci ce va incepe la ora 20:15 si se va disputa in Suedia.

Malmo FF vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in campionat, in fata unei echipe mult mai slab cotate, Trelleborgs, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-0. Echipa vine din Champions League, de unde a fost eliminata de cei de la MOL Vidi, remizand in tur, scor 1-1, pentru ca in returul din Ungaria echipa sa faca 0-0. Echipa se va afla la a 3-a partida in cupele Europene, dupa ce a reusit sa treaca si de cei de la CFR Cluj, in Champions League.

Midjtylland vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Odense, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-1. Ultima victorie a echipei a venit in turul precedent al calificarilor pentru UEFA Europa League, in fata celor de la TNS, scor 3-1, iar la general scorul a fost 5-1. Echipa a reusit sa le invinga in campionat pana in prezent pe Vejle, Horsens si Esbjerg.

Pronostic: GG @ 1.87
Ma astept ca astazi ambele formatii sa marcheze, asta dupa ce cele doua au disputat si o partida amicala in aceasta vara, scorul fiind 2-1 pentru cei de la Midtjylland.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]