Cota zilei la Baumbet – 24.07.2018

Baumbet ne ofera o cota foarte buna pentru astazi la o partida din calificarile pentru UEFA Champions League, din sferturile de finala. Partida despre care este vorba este cea dintre Steaua Rosie si Suduva, unde se vor intalni o formatie in Serbia si una din Lituania.

Steaua Rosie este favorita certa la castigarea acestei partide, dar si la calificarea mai departe in competitie. Formatia din Serbia vine dupa doua victorii consecutive, una dintre ele in campionat, in fata lui Din. Vranje, scor 3-0, si cealalta din turul precedent al calificarilor pentru aceasta competitie, in fata celor de la Spartaks, scor 2-0. Echipa nu a mai pierdut o partida din data de 14.03, cand au pierdut in cupa, contra celor de la Macva, dupa prelungiri.

Suduva este formatia din Lituania, ce nu pare sa aiba nicio sansa la victorie astazi, insa nici la calificare. Echipa vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la APOEL, scor 1-0, calificandu-se insa mai departe, dupa rezultatul uimitor reusit in tur, cand au reusit sa-i invinga pe ciprioti cu 3-1, pe teren propriu. In campionat, echipa a fost invinsa in ultima partida disputata, in fata celor de la Kauno Zalgiris, scor 1-0.

Pronostic: NG @ 1.50
Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, am gasit aceasta cota extrem de interesanta, insa in acelasi timp si mare. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]