Cota zilei la Baumbet – 24.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 6 a campionatului secund din Spania, LaLiga2, selectand partida dintre La Coruna si Granada, meci ce va incepe la ora 22:00.

La Coruna ocupa pozitia 8 in clasamet, cu 8 puncte adunate dupa 5 partide disputate, echipa acumuland doua victorii, doua remize si o infrangere, avand golaveraj 5-4. Echipa vine dupa doua infrangeri consecutive, una in cupa, in fata celor de la Zaragoza, in deplasare, scor 2-1, si una in campionat, in fata celor de la Alcorcon, tot in deplasare, scor 1-0.

Granada ocupa pozitia cu numarul 4 in clasament, cu 11 puncte adunate dupa 5 partide disputate, echipa acumuland 3 victorii si doua remize, avand golaveraj 9-2. Echipa vine dupa o victorie frumoasa in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Rayo Majadahonda, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 3-0.

Pronostic: GG @ 2.10
Chiar daca La Coruna nu a stralucit in ultima perioada, ma astept sa inceapa sa straluceasca de acum, de aceea mizez pe un GG la aceasta partida. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]