Cota zilei la Baumbet – 25.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde am selectat un pronostic de la o partida din calificarile pentru Liga Campionilor, din sferturile de finala. Partida selectata este cea dintre Kukesi si Qarabag, acolo unde formatia oaspete pleaca cu prima sansa la victorie.

Kukesi vine dupa doua remize consecutive, in dubla disputata contra celor de la Valetta, in turul precendent al calificarilor pentru Champions League. Partida tur, disputata pe teren propriu, s-a incheiat 0-0, urmand o remiza cu scorul de 1-1, in deplasare, calificandu-se astfel mai departe. Ultima infrangere a echipei a venit intr-o partida amicala, disputata in fata celor de la Maribor, scor 0-4.

Qarabag nu a mai disputat nici ea nicio partida de la turul anterior al calificarilor pentru Champions League, unde au dat piept cu cei de la Ljubljana, impunandu-se in partida tur cu 0-1, urmand o remiza alba pe teren propriu in retur. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Dynamo Kiev, intr-o partida amicala, incheiata cu scorul de 1-0.

Pronostic: 2 @ 1.90
Cota pentru victoria oaspetilor este foarte mare, insa am incredere in Qarabag ca vor face o figura frumoasa astazi si vor castiga partida. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]