Cota zilei la Baumbet – 25.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 5 a campionatului din Elvetia, selectand meciul dintre Young Boys si Xamax, ce va incepe la ora 20:00.

Young Boys vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in play-off-ul pentru calificarile in UEFA Champions League, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 1-1. Echipa a reusit sa se califice mai departe in cupa in fata unei adversare mai slab cotate, Biel, dupa prelungiri. Young Boys a reusit sa castige toate cele 4 partide disputate pana in prezent in campionat.

Xamax vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in cupa, in fata celor de la Yverdon, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-1. Echipa a fost invinsa in ultimele doua etape disputate in campionat, o data in fata celor de la Thun, pe teren propriu, cu scorul de 1-5, iar a doua oara de catre cei de la Sion, in deplasare, fiind invinsi cu scorul de 3-0.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.45
Young Boys joaca foarte ofensiv pe teren propriu, fiind una dintre cele mai bune marcatoare din Elvetia. Ma astept ca astazi sa vad minim 3 goluri inscrise. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]