Cota zilei la Baumbet – 26.07.2018

Este Joi astazi, iar noi am selectat pentru cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, o partida din sferturile de finala ale calificarilor in Europa League, acolo unde Ventspils va primi vizita celor de la Bordeaux, formatia letona neavand sanse la calificare in fata francezilor, teoretic. 

Ventspils vine dupa o victorie in ultima partida disputata, in campionat, in fata celor de la Valmiera, pe teren propriu, echipa impunandu-se clar, cu 4-1. Au trecut in turul precedent al calificarilor in Europa League de cei de la Luftetari Gjirokastra, dupa ce i-au invins in tur, pe teren propriu, cu 5-0, urmand o remiza de senzatie in deplasare, scor 3-3. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la RFS, in campionat, scor 3-1.

Bordeaux pleaca cu prima sansa la victorie astazi, fiind o formatie cu o experienta mult mai mare decat formatia letona. Francezii vin dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la Union Berlin, intr-un meci amical, scor 1-1. Au reusit sa-i invinga pe cei de la St. Ettiene si GFC Ajaccio in alte doua partide de pregatire disputate.

Pronostic: 2 @ 1.50
Mergem astazi pe mana francezilor, ce au un plus mare de experienta suplimentar, bazandu-ma in special pe dorinta lor de a-si asigura calificarea mai departe in competitie inca din turul dublei.

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]