Cota zilei la Baumbet – 26.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 1 a campionatului din Germania, Bundesliga, selectand partida dintre Monchengladbach si Leverkusen, un meci ce are in spate foarte multe rivalitati.

Monchengladbach vine dupa o victorie extrem de frumoasa, dar in acelasi timp si foarte mare, in fata celor de la Hastedt, o formatie mult mai slab cotata, in cupa Germaniei, echipa impunandu-se in deplasare cu scorul de 1-11. De asemenea, echipa a facut spectacol si in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Wegberg-Beeck, impunandu-se cu 5-1. Ultima infrangere a echipei a venit in fata celor de la Espanyol, tot intr-un meci amical, pierzand partida cu scorul de 1-3.

Leverkusen vine in schimb dupa o victorie la limita obtinuta in cupa Germaniei, in fata celor de la Pforzheim, o echipa cu mult sub cota lui Leverkusen, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 0-1. Ultima infrangere a formatiei a venit in fata celor de la Valencia, in ultima partida amicala disputata, fiind invinsa cu scorul de 3-0, un scor rusinos pentru o echipa ca Leverkusen.

Pronostic: GG @ 1.51
Chiar daca ambele formatii au absente importante sau multi jucatori incerti, aceasta partida ramane un derby al Germaniei. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]