Cota zilei la Baumbet – 26.09.2018

Continuam si ziua de astazi pe site cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida ce vine din etapa cu numarul 5 a campionatului din Germania, alegand meciul dintre Monchengladbach si Frankfurt, ce va incepe la ora 21:30.

Monchengladbach nu are jucatori absenti pentru aceasta partida. Echipa vine dupa o infrangere in fata celor de la Hertha, in campionat, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 4-2. Ultima victorie a echipei a venit pe teren propriu, in fata celor de la Schalke, intr-un alt meci disputat in campionat si incheiat cu scorul de 2-1.

Frankfurt vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in fata celor de la RB Leipzig, meciul fiind disputat pe teren propriu si incheiat cu scorul de 1-1. Echipa a debutat cu o victorie in grupele Europa League, in fata celor de la Marseille, impunandu-se in deplasare cu scorul de 1-2. Echipa a fost invinsa in ultima partida disputata in campionat in deplasare, de catre cei de la Dortmund, scor 3-1.

Pronostic: GG @ 1.69

Ma astept la o partida echilibrata, insa cu ambele formatii sa inscrie, deoarece ambele traverseaza o perioada buna, marcand gol meci de meci. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]