Cota zilei la Baumbet – 28.07.2018

Continuam si ziua de astazi asa cum v-am obisnuit, cu cota zilei propusa de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din runda cu numarul 2 a actualului sezon din Elevetia, cei de la Grasshoppers primind vizita celor de la Zurich.

Grasshoppers vine dupa o infrangere in prima partida disputata in noul sezon, in fata celor de la Young Boys, in deplasare, fiind invinsi cu scorul de 2-0. Au reusit sa scoata o remiza cu cei de la Atromitos si Altach in ultimele doua partide amicale disputate, fiind invinsi de cei de la Zenit Petersburg in urma cu 4 partide, scor 0-2.

Zurich a inceput bine campionatul, cu o victorie in prima partida disputata in actualul sezon, pe teren propriu, scor 2-1. Ultima infrangere a echipei a venit intr-o partida amicala, disputata in fata celor de la Bochum, fiind invinsi cu 3-0. Ultimul rezultat pozitiv scos din amicale a venit in fata celor de la Atromitos, pe teren propriu, scor 0-0.

Pronostic: 2 @ 2.30
Am selectat o cota ceva mai mare pentru ziua de astazi, si anume victoria celor de la FC Zurich, care par sa arate mult mai bine in acest inceput de sezon. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]