Cota zilei la Baumbet – 29.07.2018

Ziua de Duminica ne rezerva in continuare cateva partide foarte interesante, deoarece campionatele au inceput si avem de unde selecta cateva partide interesante. Pentru cota zilei de astazi am selectat partida dintre Lokeren si Genk, acolo unde formatia oaspete pleaca cu prima sansa la victorie astazi.

Lokeren vine dupa 3 infrangeri consecutive, toate in partide amicale, una in fata lui Alkmaar, scor 2-0, una in fata lui Lommel SK, scor 2-1, si una in fata lui Lok. Zagreb, scor 0-1. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Waregem, tot intr-un amical, scor 0-1. Ultima victorie a lui Lokeren in fata lui Genk a venit in 2016, in deplasare, scor 1-2.

Genk pleaca cu prima sansa la victorie astazi. Echipa vine dupa un succes mare in prima partida disputata in cupele europene in acest sezon, in fata celor de la Fola, impunandu-se cu 5-0 si asigurandu-si calificarea pe mai departe. Cea mai rasunatoare victorie in amicale a venit in fata celor de la Spouwen-Mopertingen, scor 1-6.

Pronostic: 2 @ 2.00

Genk are o serie de victorii foarte bune, in special in partide amicale. Lokeren nu a stralucit mai deloc in ultimele partide disputate, avand moralul la pamant. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]