Cota zilei la Baumbet – 29.09.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din etapa cu numarul 9 a campionatului din Belgia, alegand meciul dintre Genk si Waregem, ce va incepe la ora 19:00.

Genk vine dupa 4 victorii consecutive in ultimele 4 partide disputate, echipa reusind sa se califice mai departe in Cupa, in fata celor de la Lommel, scor 4-0, si sa se impuna in prima partida disputata in grupele UEFA Europa League din acest an, in fata celor de la Malmo, pe teren propriu, scor 2-0. In campionat, echipa a facut spectacol in ultima partida disputata, in fata celor de la Cercle Brugge, in deplasare, scor 2-5.

Waregem nu traverseaza deloc o perioada buna, in ciuda faptului ca a reusit sa se califice mai departe in cupa in ultima partida disputata, in fata celor de la Heist, unde s-au impus la limita cu 1-2. Echipa a fost invinsa in ultimele 4 partide de campionat disputate, de catre cei de la Kortrijk, Antwerp, Club Brugge si Oostende.

Pronostic: 3+ @ 1.44
Genk are un joc foarte ofensiv pe teren propriu, de aceea ma astept ca si astazi sa faca spectacol in fata unei echipe care nu se regaseste in acest moment. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]