Cota zilei la Baumbet – 30.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde am selectat o partida ce va incheia etapa cu numarul 1 din campionatul Rusiei, ce abia a inceput. Partida selectata este cea dintre Ufa si Lokomotiv Moscova, meci ce va incepe la ora 18:00 si se va disputa pe terenul celor de la Ufa.

Ufa vine dupa o remiza in ultima partida disputata, in Europa League, in fata celor de la Domzale, pe teren propriu, scor 0-0. Chiar daca nu au invins, formatia rusa isi va pastra in continuare sansele la calificarea mai departe in competitie. Ultima victorie a echipei a venit tot intr-o partida amicala, disputata in fata celor de la Pribram, in 13.07, rusii impunandu-se cu 2-1.

Lokomotiv Moscova pleaca cu prima sansa la victorie in partida de astazi. Vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, scorul in timp regulamentar fiind 0-0, in supercupa, adversarii de la TSKA Moscova reusind sa-si procureze supercupa dupa timpul suplimentar. Ultima victorie a echipei a venit in ultima partida amicala disputata, in fata celor de la Akhisar Belediye, pe teren propriu, scor 2-1.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.49
Chiar daca Lokomotiv Moscova pleaca favorita la victorie astazi, si casele de pariuri vad o partida inchisa, nu doar eu, de aceea am selectat un pronostic pe goluri. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]