Cota zilei la Baumbet – 30.08.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, acolo unde ne vom baza pe o partida din play-off-ul de calificare al UEFA Europa League, selectand partida dintre Besiktas si Partizan, meci ce va incepe la ora 21:00 si se va disputa in Turcia.

Besiktas vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata celor de la Antalyaspor, partida fiind disputata pe teren propriu si incheiata cu scorul de 2-3. Ultima victorie a echipei a venit in fata celor de la Erzurum, tot in campionat, scor 1-3, meciul fiind disputat in deplasare. Echipa are prima sansa la calificarea mai departe, dupa ce au scos o remiza favorabila in tur, scor 1-1.

Partizan vine dupa o victorie un ultima partida disputata, in fata celor de la Macva, partida fiind disputata in deplasare si incheiata cu scorul de 1-3. Sarbii se vor deplasa in Turcia cu un moral bun, chiar daca nu sunt vazuti favoriti la calificarea mai departe. Ma astept la orice din partea lor, fiind o partida imprevizibila.

Pronostic: 1 @ 1.40
Deoarece Besiktas va evolua pe teren propriu, in fata unei formatii mai slab cotate, ma astept ca astazi sa se impuna si sa-si asigure calificarea mai departe. Mult succes tuturor!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]