Cota zilei la Baumbet – 31.07.2018

Continuam si ziua de astazi cu cota zilei de la casa de pariuri Baumbet, revenind la tenis, unde ne vom baza pe o partida ce va incepe undeva in jurul orei 12:00, venind de la turneul Kitzbuhel, din Austria, suprafata pe care se va juca partida fiind zgura.

Djere ocupa in prezent pozitia 101 ATP si este vazut favorit la castigarea partidei de catre casele de pariuri, insa in opinia mea ii va fi foarte greu sa castige aceasta partida. Sarbul vine dupa o infrangere in ultima partida disputata, in fata lui Bautista, la un turneu din Elvetia, tot pe zgura, scor 1-2. Ultima victorie a sarbului a venit in fata unui croat, Galovic, scor 1-2.

Basilashvili ocupa in prezent pozitia 81 ATP si vine dupa un turneu de senzatie facut in Germania, la Hamburg, unde a obtinut nu mai putin de 7 victorii, reusind sa invinga adversari precum Kohlschreiber si Carreno-Busta. A castigat finala in fata lui Mayer, scor 2-1. Ultima infrangere a jucatorului a venit in fata lui Lajovic, in Croatia, scor 2-0.

Pronostic: 2 @ 2.40
Mergem astazi pe mana jucatorului din Georgia, ce are a doua sansa la victorie, insa vine dupa un turneu de senzatie, aflandu-se in forma si ma astept sa nu isi iasa din ea. Mult succes!

[button width=”full” color=”blue” size=”bigger” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold”]Pariaza acum[/button]